Waarom Business Styling
You never get a second chance for a first impression!

Business Styling

Clothes speak louder than words!

Wist je dat onze kleding meer over ons vertelt, zelfs zonder dat wij één woord uitgesproken hebben? Kleding is het meest krachtige non-verbale medium! Ons voorkomen is even belangrijk, als productkennis en empathie!  Zeker in een concurrentiële omgeving kan je best vanaf het eerste moment jezelf onderscheiden en tonen waarvoor je staat. 

Personal branding start bij onszelf!

“Kleding is een vorm van storytelling!” Wij maken jouw boodschap ook zichtbaar in je kleding.  Sta je voor creativiteit en vernieuwing?  Of voor betrouwbaarheid en zakelijkheid?  Dit trekken we door in je kledingstijl, zodat je boodschap nog krachtiger overkomt en je betrouwbaarheid versterkt wordt. Je zal minder overtuigingskracht nodig hebben, om hetzelfde resultaat te boeken! 

"We match your ambition and style!"

BUSINESS STYLING

“You never get  a second chance for a first impression!” 

Een professionele look beïnvloedt enerzijds het beeld dat de buitenwereld over ons vormt, anderzijds ook ons zelfvertrouwen.  Met de juiste kleding scoor je op 2 vlakken, je uitstraling en zelfvertrouwen!  De beste investering is .. jezelf!  

Wij zijn gespecialiseerd in Kledingadvies en Personal shopping.   Onze sterkte is onze persoonlijke aanpak. Advies, afgestemd op je functie, sector, cliënteel en persoonlijkheid. De juiste match geeft het mooiste resultaat en bezorgt je een extra dosis uitstraling én zelfvertrouwen.  "We match your ambition and your style!"

Hou je niet van shoppen of kan je moeilijk de geschikte outfit samenstellen?  Of wil je graag meer variatie in kleding en ontdekken wat jou het mooiste staat?  Wij gaan samen op pad tijdens je Personal shopping.  Een leerrijke en onvergetelijke ervaring!

Wij tonen je hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Met de juiste kledingstijl, kunnen we jouw expertise en kennis nog zichtbaarder maken voor de buitenwereld!