Over Business Styling

Expert

Sofie Reekmans

Als expert in Kleding en Imago-advies gebruikt Sofie haar jarenlange ervaring als styliste van Outside-in om haar klanten te voorzien van efficiënte en resultaatgerichte tips, die je meteen kan toepassen in jouw professionele omgeving.

Sofie is steeds gepassioneerd geweest door de kracht van kleding, imago en uitstraling. En vooral ook de manier waarop mensen deze kunnen aanwenden om hun carriére een positieve boost te geven.

Haar passie voor Kledingadvies en in het bijzonder de impact op je professionele leven heeft haar ertoe gebracht om Business Styling op te richten.

Sofie Reekmans

Meerdere klanten lieten me na hun Personal shopping of Kledingadvies weten welke positieve invloed hun nieuwe kleding op hun zelfvertrouwen en overtuigingskracht had. Deze positieve getuigenissen gaven me zoveel voldoening dat ik me hier volop op ging toespitsen en mijn focus ging leggen op de kracht van kleding.

In onze huidige competitieve markt, heb je meer nodig dan enkel je expertise en kennis om je te onderscheiden. Eerst en vooral dien je de kans te krijgen, om deze te kunnen tonen. Hier speelt onze eerste indruk en ons voorkomen een belangrijke rol in.  Personal Branding is uiterst belangrijk.

Sofie beseft heel goed hoe belangrijk deze facetten zijn, als je een toonaangevende functie hebt of het uithangbord van je bedrijf bent. “Tijdens mijn logistieke carrière was ik hier al bewust mee bezig.  Als vrouw, je mannetje staan in de logistieke wereld, was niet altijd evident.  Daarom wou ik steeds een betrouwbare eerste indruk te geven en kleding was hiervoor het uitgelezen medium!  Door gebruik te maken van de juiste kleuren, stijlen en stoffen, kan jij zelf jouw 1ste indruk beïnvloeden!

Onze sterkte is onze persoonlijke aanpak. Advies, afgestemd op je functie, sector, cliënteel en persoonlijkheid. De juiste match geeft het mooiste resultaat en bezorgt je een extra dosis uitstraling én zelfvertrouwen, wat zowel je professionele als privéleven een stevige boost geeft. 

De beste investering is ...  jezelf!