Over Business Styling

Expert

Sofie Reekmans

Sofie is steeds gepassioneerd geweest door de kracht van kleding. En vooral ook de manier waarop we deze kunnen aanwenden om onze carriére een positieve boost te geven.

Kleding, imago en uitstraling zijn ontzettend belangrijk, aangezien je het uithangbord van het bedrijf bent.

“Tijdens mijn logistieke carrière was ik hier al bewust mee bezig.  Als vrouw, je mannetje staan in de logistieke wereld, was niet altijd evident. Ik maakte optimaal gebruik van kleding, om steeds een betrouwbare en krachtige indruk te geven.  Hierdoor diende ik mezelf minder hard te bewijzen en kon ik me volop focussen op mijn boodschap." 

"Wist je dat jij zelf jouw 1ste indruk kan beïnvloeden, door de juiste kleuren, stijlen en stoffen te kiezen?" 

Wat maakt ons uniek?

In onze huidige competitieve markt, heb je meer nodig dan je expertise en kennis, om je te onderscheiden. Onze eerste indruk en voorkomen opent of sluit deuren!  Personal Branding is uiterst belangrijk. 

Met de huidige modetrends, is het soms niet evident de geschikte outfit te vinden. Alles kan, terwijl soberheid vaak net meer elegantie en stijl geeft. 

Hierin maken wij het verschil.  Objectief en professioneel advies, met een persoonlijke aanpak!

Kledingadvies, afgestemd op je functie, sector en persoonlijkheid.  De juiste match geeft het krachtigste resultaat en bezorgt je een extra dosis uitstraling én zelfvertrouwen, wat je professionele en privéleven een boost geeft. 

Hierin onderscheiden we ons van kledingwinkels, die eerder gericht zijn op modetrends en het promoten van de collecties. Doordat wij onafhankelijk van kledingwinkels werken, kunnen we objectief, eerlijk en professioneel advies garanderen.  Bij ons sta jij centraal!  Een mooi én juist geklede klant, die zich goed voelt in deze outfit, daar streven wij naar!

De beste investering is ...  jezelf!