Dress To Improve
Kledingadvies voor Sollicitaties

Ga je binnenkort solliciteren voor je droomjob of staat er je een promotie te wachten?

Wij zorgen ervoor dat jij de juiste start neemt en je slaagkansen exponentieel toenemen.  Want… succesvol zijn, begint met de juiste start!

Ook recruiters en werkgevers vormen binnen de 10 seconden een 1ste indruk over ons. Vandaar dat het uiterst belangrijk is dat we ons op de juiste manier gaan kleden.  Namelijk, afgestemd op de functie, sector en bedrijfscultuur.  Hoe groter de match, hoe groter onze slaagkansen.

Wij bekijken samen de vacature en functie-inhoud waarvoor je je kandidaat wilt stellen.  Enkel met een juist beeld van de inhoud, sector en bedrijfscultuur, kan je het beste resultaat bekomen.

Naast de ideale outfit, gaan we ook dieper in op kapsel, brilmontuur, make-up.
Daarnaast focussen we ook op lichaamstaal, zodat jij ook hier volop kan scoren.
Het totaalpakketje dient te kloppen, dit geeft het beste resultaat.

We will match your style and your ambition!

Een leerrijke en boeiende uiteenzetting, die jou een inzicht geeft in de impact en betekenis van kleding.  Zo kan jij voor iedere gelegenheid, de ideale outfit samenstellen.  Kledingstress of een over/underdressed gevoel behoort tot het verleden, zodat jij je volop kan focussen op jouw boodschap!  Een boost voor je zelfvertrouwen en professionele uitstraling.

Ook ideaal voor schoolverlaters die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten.  Als starter dien je je vaak harder te bewijzen dan een collega met jarenlange ervaring!  De juiste kledingstijl geeft je alvast een professionele indruk, waardoor je een vlottere start neemt en volop kan focussen op jouw job!

 

Tarief:

  • Individueel:  195€
  • Groep tot 50 personen:  395€
  • Vanaf 50 personen:  495€

 

Indien gewenst kan dit arrangement ook uitgebreid worden met een Personal shopping.

Hierbij gaan we samen op zoek naar jouw ideale outfit, zodat jij je met gerust gemoed kan focussen op het sollicitatiegesprek.  Wij zorgen ervoor dat jouw outfit perfect matcht met de functie waarvoor je gaat solliciteren.

Tarief:

  • Individueel: 295€
  • Groep: 695€